Neměla bych pít..

kazim si játra a vyznávám lásku divnejm chlápkům a nakonec mám fakt blbou náladu…

Včera jsem byla domluvená s Marií Carmen, to je ta Kubánka, že zajdeme spolu k Michaelovi do restaurace na večeři.Ale čekala jsem, že si to ještě potvrdíme. Jenže se mi už neozvala ani Maria Carmen ani Michael, tak jsem si říkala, že se nebudu vnucovat a šla jsem po španělštině se spolužákama opět na pivo a na tataráka. Pak mi zavolal Max, že tu má nějaký známý ze Švýcarska a jestli bych s nima nezašla na večeři.

Tak jsem kejvla a šla. Bylo to v jednom takovým příjemným bistru, kde mi Max vobjednal šneky na česneku /mňam, když jsem překonala počáteční odpor, fakt jsem si pochutnala/, ale těm jeho známejm bylo asi 60 a byli tak strašně nudní a celou dobu se bavili švýcaským dialektem, takže jsme rozuměla každý třetí slovo, což bylo nakonec možná moje štěstí. Jenže jak jsem se tam nudila, tak jsem si přilejvala pořád víno a docela slušně se opila.

Asi kolem půlnoci jsme se rozešli a já zjistila, že mám 5 nepřijatejch hovorů od Michaela a 3 od Maríe Carmen. Na záznamníkujsem pak našla vzkaz od Michaela, proč jsem nepřišla, že tam na mě s MC čekali a kde jsem. Trapas. Takže jsem mu asi v půl druhý ráno volala zpět, ale bohužel si moc nepamatuju, co jsem mu vlatsně říkala. Každopádně jsem pak ráno našla smsku, že on cítí to samý taky…. A teď teda nevim co. No, ale to je fuk. Možná jsem mu vyznávala nějaký city nebo cojávim. Achjo.

Dneska večer máme vánoční večírek v hotelu Turquesa Playa, to je takovej docela pěknej hotel, tak jsem zvědavá, s čím se vytasej. Poslední dobou dostávám ve všech hotelích dárky k vánocům. To dávaj asi všem, co s nima pracujou. V jednom luxusním hotelu nám  dokonce dali takovou krabici, kde byly dvě lahve fakt dobrýho vína, obrovskou čokoládovou bonboniéru, set na fondue!! a poukázku na večeři pro dvě osoby do jejich restaurace a la cart. Fakt super.

Vůbec nevim, co si mám vzít na sebe, protože kromě uniformy nic slušnýho nemám a chodit v uniformě na vánoční večírek je asi pěkná blbost, takže budu muset ještě vyrazit někam po nákupech, což bytostně nesnášim.

Jo a ještě jedna pracovní historka. Angličani maj takovej zákon, že když nejsou spokojený s dovolenou, tak se jim vracej peníze. U nás v Čechách už to prej maj některý cestovky taky. Takže je jasný, že se vobčas najdou pěkný kulišáci, který si chtěj užívat zadarmo. Prostě pak akorát reklamujou, co se dá a cestovka je jim povinna ty prachy dát.

No a já tu mám takovýho idiota, fakt, jinak se ten člověk nazvat nedá. Kterej si furt, ale vopravdu furt na něco stěžuje a pořád chce se mnou sepisovat reklamační protokoly, aby to pak mohl poslat do cestovky.

Takže já šla včera do hotelu už se strachem, co zase bude. Tech chlap, Alister se jmenuje, už tam na mě čekal a začal si stěžovat, že už je pátej den teplota vzduchu pod dvacet stupňů, i když podle statistiky, kterou máme uvedenou v katalogu, by mělo bejt v prosinci průměrně dvacet stupňů a že tohle je klamání zákazníků… Bez komentáře. Já jen stála a čuměla na něj.

Pak mi řekl, že voda v bazénu je moc studená a na recepci je nepříjemná recepční. Dál řešil, že má místo dvojpostele dvě postele sražený k sobě, což prej mu dost vadí v intimních chvílích, protože se ty postele rozjížděj… Pak že se v noci nevyspal, protože slyšel hudbu z lobby baru a nakonec, že se ještě nevykoupal v moři, protože tam jsou obrovský vlny a nedá se tam vlízt. Takže má pokaženou radost z dovolený, na kterou se těšil a chce to všechno sepsat. Přitom na mě celou dobu řval a byl úplně brunátnej. Tak jsem mu dala formulář, ať si to teda napíše a já tam pod to musim napsat svoje vyjádření, který on uvidí. Takže teď budu celej víkend dumat, jak to okomentovat, aby cestovka nemusela vysolit moc peněz a já vod něj zároveň nedostala do držky. Máte někdo nějakej nápad?

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Sonja. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

15 komentářů u „Neměla bych pít..

  1. Sonjo,řekla bych, že na frekvenci výskytu takovýchhle debilů musí určitě existovat i nějaký statistický vzoreček! Někdy pomůže i maličkost jako bonus, nemůžeš mu jako omluvu cestovky dát třeba navíc nějakou poukázku na cokoliv nebo flašku, ať mu zacpeš hubu? Ale na to asi fondy nejsou, co?

  2. Co teprv, kdyz ses vdana. To je potom trapas se opit a nevedet co jsem to tomu typkovi u toho baru vykladala. Rano jsem nasla v kabelce vzkaz s jeho telef. cislem. Ach jo a to si muzu rikat furt, ze nemam tak pit.
    Klient je teda desny. Bara ale radi celkem rozumne, nebo zkus zavolat do cestovky, kdyz mas z neho strach.

  3. jojo a já byla včera na večírku spojeným s kuželkama a hrozně po mně jel majitel tý kuželkárny a já jsem byla tak vyděšená, že jsem se hrozně opila a pak vím, že jsem jen žvanila a žvanil, ale jak jsem došla domů, to nevím, zato v těch teniskách, co jsem hrála kuželky a kde mám boty fakt nevím !.-)))

  4. jj svinstvo je ten chlast… mě začátek chlastačky čeká již za pár minut… nééé… ale snad nebudu nikomu cizímu vyznávat lásku, když jdu se svým mužem:o))

  5. a ja ani radsi nebudu vzpominat minulou sobotu, z ktery si (mozna dobre tak) taky mnoho nepamatuju..Sonjo, nejsi v tom sama :)))!

  6. Co do Opruzovacenalit pivko s vodkou(zabira!!! po 3 je DEATH) a sadisticky ho nechat podepsat pripraveny protokol o tom,jak byl veeelmi spokojeny s veskerymi slizbami hotelu 🙂
    Vim,podle–ale kdyz on asi bude Debil a ti musi byt po zasluze potrestani.

  7. baro, kdybych vedela, ze to zabere, asi bych to zaplatila i ze svyho. jenze tak ho jen utvrdim v tom, ze se mu omlouvame a ze ma pravdu. dnes odlita, do ty doby musim neco vymyslet. ale dik za radu. statisticky to vychazi tak, ze kazdej dvacatej turista je prima a kazdej desatej naprostej idiot…

    gugu: do cestovky samozrejme pisu hned, kdyz si stezuje. jinak bejt vdana a nachazet telefonni cisla v kabelce…:))

    alaiva: boty mas asi na kuzelkach. boty za boty, ne?:)

    jarmilka a L: jejda, tady se schazi naka parta alkoholiku, ci co???

    nuli: vyse vysvetluju, proc to nejde. ale stejne dik.

    cheorchia: skoda piva s vodkou. i kdyz kyby to byla zarucena DEATH, mozna by to stalo za to:)

  8. _-)čau Sonjo, no jasně, že tam byly. Přivezl mi je můj skorobývalý přítel. Jen jedno ještě nevím, a nejspíš se nedozvím, prej jsem s přítelem nešla, on šel tak hodku po mně.. Ale nevíme oba. Vzhledem k tomu, že jsou to skoro 3 kiláky… a já nemám jedinou vzpomínku, tak fakt nevím .. asi jsou andělé strážní -))

  9. On pije, malinko, samozrejme jako muslim by nemel vubec. Ja jsem ten vecer pila vice, ale samozrejme ne nijak do nemoty. Do te doby se mnou normalne komunikoval, ten vecer se mnou dokonce tancil, ac nikdy jindy a s nikym jinym netancil. Druhy den se mnou ale nepromluvil, vlastne az doposud. Evidentne jsme mu tu noc musela neco rict, nebo neco udelat, jenze si diky alkoholu nic nepamatuju. Tak jsem se uz od te doby nenapila. A ani nenapiju.

  10. kharmi: me ten princ prijde divnej a nafoukanej. proc prestat pit? radeji prestat na nej myslet.

    alaiva: uz je byvaly nebo jeste ne?

    schneczech: jeee, pardoon:)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *