Konec Andymu

…snad už se smaži v horoucích peklech…

Tak můj poslední den byl teda fakt dobrý martýrium! Po cestě z Cornwallu jsme se spolu vůbec nebavili, i když já jsem se snažila, ale von prostě uraženě seděl a čučel před sebe nebo si četl noviny.

Když jsme dorazili do Londýna, zavedl mě ke svejm kámošům, Jamesovi a Claire, se kterejma jsme šli na večeři /konečně jsem si vyměnila peníze, vrátila dluh a ještě zaplatila večeři za všechny, což mě vyšlo na 80 liber, ale nechtěla jsem zůstat nikomu nic dlužna/. Kámoši byli hrozně fajn, ale když se mě ptali, jestli jsem poprvý v Londýně a  já jim říkala, že ne, převzal slovo Andy a zase začal ty svý potupný kecy, jak nechápe, jak nějaká Ukrajinka může střílet bažanty s lordama na zámku ve Skotsku a že je to celý nějaký divný a snažil se mě strašně shazovat, takže já už jen dělala ksichty, jeho kámoši se taky tvářili dost překvapeně, pak nám dali klíče vod bytu, rozloučili se s náma a odjeli někam za Londýn, kam byli pozvaný na víkend.

My s Andym jsme dorazili do toho bytu, kde už jsme měli uložený naše věci, který jsme si tam předtim dali. Andy si zapnul televizi a totálně mě ignoroval. Já věděla, že je to náš poslední večer společně a tak sjem se fakt snažila se s nim rozloučit alespoň v trochu přátelským duchu. Tak jsem navrhla, že si dáme sklenku whisky, kterou jsem dostala vod jednoho španělskýho ředitele na rozloučenou v jednom hotelu v Tunisku.

Andy se na mě kouknul jak na vraha a řekl:“Cože? Ty jsi tu na návštěvě a chceš pít whisky mejm kamarádům, který tě tu laskavě nechali přespat?“

Zůstala jsem jak opařená. Začal jsem mu vyvětlovat, že mám svoji whisky, kterou jsem dostala a kterou jsem mu chtěla nabídnout, ale nějak mi to vůbec nešlo a jak už jsem byla totálně psychicky vyčerpaná z těch posledních pár dnů, normálně jsem se rozbrečela a prostě jsem nemohla dál ani mluvit. A ten idiot na mě koukal a řekl, ať neřvu, že nevěděl, že mám svoji whisky a že si teda dáme a že stejně nechápe, jak jsem mohla převážet z muslimský země alkohol.

No nic, takže poslední večer jsme jakž takž ve zdraví přežili, i když mě už docela haprovaly nervy. Fakt. Zkuste si bejt 5 dní v kuse s magorem.

Druhej den ráno mi Andy řekl, že jde na schůzku se svým kámošem z univerzity že mě nemůže nechat samotnou u jeho kamarádů doma /asi abych něco neukradla, nebo fakt nechápu/ a tak že musím vstát brzy jako on a jít ven a někde v okolí na něj počkat. Jenže já mu řekla, že odcházím a už se tam nevrátim. On chvíli koukal a nechápal a já mu řekla, že jdu bydlet ke kámošce a že se s nim loučim a děkuju za vše.

Von na mě začal řvát, co to jako má znamenat, kdo je ta kámoška a kde jsem ji vzala a evidentně mi to nevěřil a tak zrušil schůzku s kámošem a trval na tom, že se mnou půjde za Isabellou. Isabella mě ale vyzvedla nedaleko Camden town autem, tak jsme je s Andym seznámila a Isabella, která je fakt úžasná, se tvářila, jako že je všecko ok. A protože má hodně italský krve, tak hodně přehání, když mluví a tak jsme se bavily před Andym anglicky a vona mi říká třeba:“It is sooooooo nice to see you again!“ A vlepí mi pusu na tvář. Andy se na to tváří úplně zhnuseně a s vážnou tváří jí říká, že v angličtině se nepoužívaj slova typu soooooooooo, ale jednoduše-how lovely to see you again- a dost.

Isabella na něj kouká takovým šibalským vočkem a říká mu, ať teda neposlouchá, co mi říká, protože vona je vážně „sooo happy!“a nejen „so happy“ a ať si Andy jde poučovat někoho jinýho.

Potom jsme dorazily do Abingdon road, což je ulice, kde má ty svý přátele a kde mimochodem bydlíval Freddy Mercury, a Andy, když jsme zastavili před nádherným domem, jen vysunul bradu a nezmohl se na slovo a na to mu Isabella řekla, že jsme na místě a že dál ho asi zvát nebude, řekla mu good bye a jsem ráda, že jsme se potkali a normálně ho slušně vyrazila z auta.

Já jsem řekla jenom bye a ani se neotočila, Isabella mi vzala tašku, já kufr a zmizely jsme ve vchodu.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Sonja. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

12 komentářů u „Konec Andymu

  1. Boze.. to je vazne magor. Jeste, ze uz ho mas z krku. A myslim, ze Kharmina na to kapla.
    Kazdopadne Isabella zabodovala 🙂

  2. Isabella boduje,vážně mě rozesmála 🙂 Ty jsi na něj byla moc jemná (obdivuju tvou noblesu), já už bych Andyho asi dávno poslala někam… Příšernej chlap.

  3. vito: spis blba a naivni…

    alaiva, laura, flamme, leni, tinah: MAGOR MAGOR MAGOR. jinak se to fakt nazvat asi neda.

    kharmina: to je fakt dobra teorie, to me vubec nenapadlo. a ty dopisy, co mi psal, byly tak krasny!!

    cheorchia a manzelka: isabella je fakt skvela. nebere si servitkz, ale proste dovede cloveka utrit uplne prirozene.

  4. hlavně, žes to přežila! já bych z toho měla doživotní trauma a pokaždý, když bych si na něj vzpomněla, bych se strašně rozčílila 🙂
    a Isabella je soooo good 🙂

  5. Magor -slabé slovo.Jako chlap teď použiju jedno hanlivé ostravské dvojslovo, byl to chuj jak cyp …a to jsem taky rodu mužského.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *