Znenadání

se objevil William

Takový milý překvápko. Před pár dny mi William poslal SMS, jestli jsem prej tady. No, kde bych měla jinak bejt.. Tak prej že mě zve v sobotu na oběd, jestli mám čas.

Já čas nemám, ale na Williama si ho vždycky najdu. Tak jsem mu zavolala, co to má jako znamenat a on mi řekl, že v pátek v noci přijede s kámoškou a v sobotu po poledni odplouvaj na vedlejší ostrov Paxos, kde si nějakej jeho známej pronajal vilu.

Tak jsem se dohodli, že se raději sejdem na snídani a dobře jsme udělali. Nevěděla jsem, co to bude za kámošku, ale jak už to u Williama bejvá, byla to krásná mladá holka, která na něj koukala jak na svatej obrázek.

Po dlouhý době to ale byla holka, která byla nejenom krásná, ale ještě k tomu fakt chytrá a sympatická. A tak jsme seděli v kavárně, pojídali vajíčka a popíjeli kafe a džus a povídali si. Alex, tak se ta holka jmenuje, je vystudovaná přírodovědkyně, ale dělá farářku v nějakým Church of England uprostřed Londýna a vypadá, že to má v hlavě fakt srovnaný.

William má už úplně šedivý vlasy, ale zdál se úplně v pohodě a fakt nabitej energií, byl vtipnej a veselej a strašně jsme se spolu nasmáli. To je fakt zvláštní, že některý lidi prostě nevidím léta a stejně je každý setkání tak úžasný, jako bychom spolu ani nepřerušili kontakt. Alex se ptala, jak dlouho Williama znám a já se zamyslela a zjistila, že 28 let!! Vod svejch devíti. To je teda nářez. Jí je teprve dvacet pět, takže to ještě ani nebyla na světě. Říkala jsem Williamovi, že musíme trošku pozměnit naši story, jak a kdy jsme se seznámili, protože takhle to vypadá, že jsme děsně starý.

Když jsme asi po dvou hodinách dosnídali, pozvala jsem je ještě na chvíli k nám na  další kafe. Alex se na Williama fakt obdivně koukala a on na ni taky a já si říkala, jestli to je vůbec možný, aby byli spolu, když je on o 30 let starší než ona? Měla jsem pokušení zavolat pak do hotelu a zeptat se, jestli měli dvojlůžkovej pokoj, ale pak jsem se na to vykašlala. Co je mi do toho, že jo.

Nakonec jsme se rozloučili po poledni a já byla šťastná, že jsem Williama viděla. Von evidentně taky.

Pak mi to ale stejně nedalo a když jsem mu posílala fotky, psala jsem mu, že je Alex úžasná a jestli spolu choděj. Za dva dny mi přišla odpověď, že ne, že je moc mladá, a že nejlepší na týhle dovolený bylo setkání se mnou.

A já si furt říkám, kam ty roky utekly, a taky jak jsem ráda, že nejsem Williamova manželka, ale jen dlouholetá kámoška…

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Sonja. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

7 komentářů u „Znenadání

  1. to je úžasný slyšet zase o Williamovi. to setkání muselo být prima. a je legrační, že ti to nakonec nedalo a zeptala ses ho, jak to je 🙂

  2. dew: jasne, ze nedalo. ja se ho nakonec vzdycky zeptam. skoda. tahle byla jednoznacne nejlepsi z tech vsech kamosek, co znam. mod:presne.

  3. Hezký. Tyjo, tak když po sobě koukaj jak na svatý obrázky, tak proč ne? Např. já jsem na starší a nepřijde mi na tom nic divného. Ale záleží na jednotlivci… jak vypadá atd… :)))

  4. papaja a m.amar: no mne uz tuplem to neprijde. ja jsem taky na starsi. ale jemu to asi neprijde normalni, podle me, kdyby se pokusil, sbalil by ji. ale on se nepokusi.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *