Už nikdy nebudu pít

a bavit se s cizíma lidma!!

Tak jsem zase měla celkem zajímavej víkend, ještě teď se z toho vzpamatovávám. V pátek totiž přijdu do jednoho hotelu, kde na mě čeká taková tlustá Angličanka, která hnedka po příchodu na mě začala řvát, že jí z pokoje ukradli peníze a foťák a že jsem jim prej tvrdila, že se tu nemusej bát, že Egypťani nekradou /což je pravda, ale kradou asi vostatní turisti, doprčic, to jsem si nějak neuvědomila/ a tak že si nechala všechny věci na pokoji a teď tohle….

Já celá zničená šla na recepci, ať mi nějak pomůžou, co teď, jenže voni řekli, že to neni možný, že se jim přece do pokoje nikdo nevloupal a že jejich zaměstnanci nekradou a že má teda ženská smůlu. Tak jsem jí to nějak tak diplomaticky interpretovala, jenže vona furt ječela, jako že tohle si teda líbit nenechá a že chce jít na policajty. Tak jsem s ní chtěla jet, ale mezitim za mnou přišel ředitel hotelu, kterej se představil jako Albert a řekl, že teda policii zavolá a bude se to šetřit. Takže asi za dvě hodiny přijeli egyptský poldové, který sepsali do nějakýho bločku nějakej zápis a řekli, že že budou pátrat po pachateli a zmizeli.

Já tu ženskou uklidnila aspoň trošku nějakým cárem papíru napsaným arabsky a k tomu ještě rukou a řekla, že ji budem informovat. Pak jsem šla za tim ředitelem, protože jsem chtěla zjistit, jestli se to tu stává běžně, ať vim, na čem jsem a von řekl  že bohužel docela jo, ale že to nemám těm turistům říkat, protože si všichni hrajou na to, že se to tu stalo vůbec poprvý. Achjo… Pak  mě pozval do jejich hotelu na večeři a pak na drink k sobě do hotelovýho apartmá, kde měl flašku ginu, kterou jsme vypili za večer s tonikem skoro celou. Snažil se mě překecat, ať tam zůstanu přes noc, ale já se ho začala trošku bát, protože mi furt říkal, že by mě chtěl „vernaschen“ nebo jak se to píše, což, jak jsem si později ověřila, znamená něco jako si na mě smlsnout. Brrrr…. Škoda, byla s nim jinak docela sranda.

Vracela jsem se pak taxíkem domů, ten šílenej chlápek se zlatejma zubama mě provezl Hurghádou asi 4krát kolem dokola a pak mě skásnul skoro 200 Liber, což je na naše asi 600Kč a to i přesto, že to mohlo bejt maximálně 8km, jenže já jak měla naváto po tom ginu, jsem mu je dala a ani neprotestovala….

Doma jsem šla rovnou do postele, bylo už docela pozdě, alespoň jsem si to myslela…

Druhej den ráno jsem totiž přišla na recepci hotelu, kde bydlim a recepční mi říkal, že mám zaplatit účet za telefon. A já:“Za jakej telefon jako?“  A von na to:“ No, máš tu 650 Liber provolanejch za telefonát ve 3.30 ráno!!!!!!!!!“ Já jsem koukala jak puk, jenže mi bylo blbý před nim přiznat, že vo tom vůbec nevim a pak jsem podle účtu a výpisu zjistila, že jsem volala svý „prošlý“ holandský lásce, Martinovi, do Budapešti a vůbec si to nepamatovala!!!! Tak jsem zaplatila ty peníze a šla jsem s sebou fláknout na pláž, kde jsem tvrdě usnula a příšerným způsobem si spálila záda.

Probudil mě až recepční, kterej mě šel najít, že prej mě shánělo několik lidí v hotelu. Tak jsem se voblíkla a šla se mrknout, co se to děje a zjistila jsem, že mě nahání tlustá Angličanka, co bude s jejíma ukradenejma věcma, pak Imed, kde prej jsem tolik dní, že mě vůbec neviděl a pak jsem tam měla vzkaz vod Alberta-toho ředitele, jestli bych nepřišla na večeři.

Vůbec jsem nevěděla, co mám dělat, měla jsem děsnou kocovinu a ještě k tomu strašný výčitky svědomí, co jsem v tý vopilosti všechno nakecala Martinovi do telefonu, tak jsem se večer zavřela do pokoje, vypnula všechny telefony a šla prostě spát. Dneska ráno, když jsem zapla mobil, jsem měla vzkaz od Martina, že mě prej taky miluje…. Pomooooooooc!!!!!

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Sonja. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

16 komentářů u „Už nikdy nebudu pít

  1. 🙂To uz nedelam….nocni opile telefonaty bejvalejm..ale moc dobre to znam.Rano jsem se snazila z mobilu aspon zjistit, jesli jsem se tem lidem dovolala nebo ne (podle dylky hovoru) kdyz uz jsem si nic nepamatovala 🙂

  2. :)))))))))))))

    Chudinko naše malá, snad tě to všechno finančně nezruinuje.

    jinak taky přesně noční telefonáty v opilosti znám, jen mě překvapuje, žes volala Martinovi (ale lepší než Williamovi).

  3. Já toho v ožralosti tolik nakecám, že bych si preventivně měla před plánovanou spářkou rozbít telefon.
    Ještě je ale dobrý, že ti napsal že tě miluje, a né něco daleko horšího 🙂

  4. L: jo, to znam. nebo koukam na skype, jetsli a komu jsem se dovolala:)

    dewberry: je rpavda, ze za blbost se plati, takze tohle me stalo hodne penez. NASTESTI jsem nezavolala williamovi, ale mozna jen proto, ze jsem se nemohla trefit do spravnyho cisla, nevim…

    kowakova: no, ale kdyz mi napsal, ze me TAKY miluje, co jsem mu tak asi rikala??? ach jo, dobrej napad, vypinat pred parbou telefony…

    frenchie: a kdy napises vo tom svym?

    dita: jeee, uz jsem si rikala, kam jsi zmizela!! jak rikam, furt lepsi trapas s martinem nez s williamem:)

  5. hm, drzim palce v drzeni sveho predsevzeti, ale jen tak mimochodem „uz nebudu nikdy pit“ nemuze z psychologickyho hlediska fungovat 😉 a takyze nebude 😛 klidne se vsadim 😀

    zkus spis „za vsech okolnosti budu strizliva“ nebo „vzdy budu pit jen nealko“, whatever, ale musi to byt pozitivni statement, nikdy ne negativni!! jinak ho pri nejblizsi prilezitosti porusis 😉

  6. několik dobrých zpráva) Martin Tě miluje (to každopádně potěší)
    b) patrně jsi nevolala Williamovi
    c) Ihmeda si už dlouho neviděla
    d) s ředitelem hotelu se nic nepřihodilo
    e) spálila sis jenom záda

  7. au: no dobre, zkusim to, ale myslim, ze u me nebude fungovat ani to pozitivni predsevzeti… klidne se vsadim:)

    frenchie: nepokroci. krome opilejcht telefonatu…

    flammerole: uzasny!! diky. skoda, ze jsem tve rady nemela pri ruce ten silenej kocovinovej den!!!!

  8. Tady se mi bude líbit číst, také jsem hledala „mezikulturní“ blogy… Jsem ráda, že jsi tam ke mne zavítala. A máš stejně vypadající blog 🙂

  9. Já jsem díky alkoholu a telefonu šťastně vdaná:-) Kdybych se nenapila a neodvážila zavolat a říct, co ve skutečnosti cítím, asi by to on už vzdal:-) Ale tohle bude asi jiný případ:-) I když ráno jsem pak měla taky pořádnou morální kocovinu:-)

  10. paja-ostrovanka: nestras!!

    charmin: dik za vzkaz na blogu. me se u tebe taky libi a jsem zvedava, co bude dal!

    frenchie: ja nevim, po tom, co jsem mu vsechno v noci rekla, asi jo…

    dita2: fakt???? hura, tak si s nocnima telefonatama nemam moc lamat hlavu?

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *