Pokračování pracovních, milostnejch

a dalších historek

Fakt jsem vo tom přemejšlela, co jste mi napsali do minulejch komentářů. Snažila se zpytovat svědomí a sebemrskat, že jsem mrcha vypočítavá a vyžírka, ale nic to nepomohlo. Necejtim se tak a proto nejsem. A na Martina jsem docela naštvaná furt, že i když mi tvrdil, jak to vůbec neni žádnej problem, že nemám na tu cestu a na pobyt tam peníze, nakonec mě docela ponížil svým chováním. Fakt mě to docela vzalo.

Jeho ale asi taky, protože mi teď tak třikrát denně volá a furt mě přemlouvá, abych s nim někam šla. A protože jsem dneska dostala konečně zálohu vod Petronelly, řekla jsem si, že ho pozvu na večeři já. Aby si nemyslel von nebo někdo jinej, že se nechám vydržovat a taky proto, že chci bejt nezávislá. Ve vosum máme sraz na Betlémským náměstí, on mi řekl, že vybere restauraci, tak jen doufám, že mi budou stačit peníze…

Petronella mi řekla, že Holanďani jsou starý držgrešle a že už Martina nepozve na žádnou party, když se nestydí se chovat takhle uboze. A pak mě vzala a jely jsme pro auto, pro toho novýho pick upa, kterýho mám teda vod včerejška naprosto k dispozici, což je fakt bomba. Jupííí!! Pustim si nějakou muziku, zapálim cigáro a pak je mi úplně šumafuk, že stojim někde v zácpě než se dostanu do práce. Mám najednou pocit, že jsem velká holka a to mi dělá dobře.

Po práci jsem měla schůzku s ann, to je holka, kterou znám z jejího blogu a která mi sem taky vobčas píše nějaký komentáře. Chtěla po mě, jestli bych ji prej neučila rusky, a prej co za to chci. No tak jsem jí řekla, že ale žádný prachy nechci, když bude chtít, může mi zaplatit panáka v hospodě, což nakonec splnila víc než vrchovatě a nevim jestli by ji chuděru, bejvalo nevyšlo levněji, kdyby mi platila regulérní cenu za učení a nechala mě si drinky platit sama…

Ale abych nepředcházela událostem: byla jsem děsně nervozní, protože normálně jsem se takhle snad ještě s nikym přes internet nepotkala a taky se už dávno zařekla, že to nikdy neudělám. Teď jsem udělala jedinou výjimku a právě měla nastat ta chvíle. Když jsem to v práci říkala Petronelle, zatvářila se trochu vyděšeně a poznamenala, že doufá, že se nejedná o nějakýho úchyláka, co mě chce někam zatahnout a že doufá, že ann je teda fakt normální holka, jak píše na blogu. Ale pro jistotu mi řekla, že bude mít zapnutej mobil a když ji jednou prozvonim, volá policajty. Vona je fakt super.

Ann byla nakonec fakt ann a nebyla ani moc naštvaná, že jsem přišla vo půl hodiny pozdě, protože jsem měla ještě docela drsnou diskuzi s mamkou, který poslední dobou zase začínám lízt na nervy, což docela chápu. Ruštině jsme nakonec moc nedaly, prostě jsme kecaly vo životě a vo cestování a tak, ann mi dala nějaký tipy, jak do Austrálie, což bych jednou docela ráda vyzkoušela a na to, že je teda vo pěknejch pár let starší než já a já čekala nějakou pani ve středních letech, musim říct, všechna čest, nejenomže dobře vypadá, ale je s ní fakt stranda a je úplně skvělá. A pivo pije se skoro stejnou chutí jako já, což mi přijde fakt dobrý.

Jo a ještě abych nezapomněla! V pátek přijíždí můj švýcarskej „brácha“ Peter, bude bydlet u mý sestřenice na Palmovce a dělat u nás v práci skladníka! To je úplně geniální, protože budu mít konečně zase spřízněnou duši…

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Sonja. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

11 komentářů u „Pokračování pracovních, milostnejch

  1. Zacina to bejt zajimavy..neco napises, pak lidi komentujou, pak se na zaklade toho rozhodnes.. treba pozvat Martina na veceri…pak o tom zas napises…interaktivni zivot bloggera!

  2. no kolem Betlémskýho náměstí……nic levnýho nejni, já tam pracuju a pravidelně obědvám jablko a banán :). na druhou stranu je to fakt super romantický a hezký (pokud tam není hafo turistů), tak doufám, že se zadaří a bude to příjemný večer (bez dvojsmyslů 🙂 )

  3. i kolem Betlémskýho náměstí se dá…Malostranská restaurace, Baráčnická rychta, případně se posunout na smíchovskou stranu Újezdu.

    každopádně držím sonje palce a těším se na output z dnešního večera!

  4. Taky se divim, ze si (nam?) chces najednou neco dokazovat?!?
    Jinak at se vecere vydari, snad nevyplave na povrch nejaka dalsi Martinova chybicka.
    A ten Peter je od tech syru nebo jak? Uz si to bohuzel nepamatuju…

  5. L: mas pravdu. asi me ctenari mejch kecu a jejich komenty ovlivnujou vic nez jsem cekala.

    prokopios: jo, tak to jsem prestrelila, jak jsem pozdeji zjistila. brzy napisu vo tom, jak to dopadlo.

    ann: ja vim, jak ale normalne nedochvilnost nesnasim. ale zrovna se to vsechno nejak semlelo. sorry.

    dewberry: to je malostransky nam, ne betlemsky, tak fakt nic moc za slusny penize neni.

    spanelka: mozna to neni ntak moc vo dokazovani jako spis o prehodnoceni situace. a taky jsem byla zvedava, jak se bude tvarit:)treba mi tu nakonec jako ctenari jeste vyformujete nejakej dobrej charakter…

  6. no jo!já jsem blbá! po pár měsících v cizině zapomínám pržaksou geografii a spletla jsem si Betlémské náměstí s Maltézským 🙂 no 🙂 u Betlémskýho jedině tak snad U zeleného stromu, ale taky nic moc.

    no, každopádně už se těšíme na podrobnosti toho večera 🙂

  7. Já teda nechci být škarohlíd, ale radši než bych Martinovi něco dokazovala, bych se na něho vykašlala. Mám takovej pocit, že si chce skrz tebe masírovat svoje ego. Mně už se to stalo hodněkrát, že mě ňákej boreček dostal do situace, kde mě měl naprosto v hrsti, a pak si vychutnával, co jako udělám. Jako by mě dycky zkoušeli. To bylo ubohý. Úplně jako ta situace kdys byla na té návštěvě jeho rodičů, a nechal tě v tom plácat bez ohledu na to,jak ti je. Nebo to s tím pivem. Od takových psychoušů rači dál. Navíc – nikdy nevíš, co si takovým chováním kompenzuje, takže kdybyste se dostali někam dál, aby z toho nebylo nemilé překvapení :o)))
    No nic, možná se pletu. Ale jestli nejseš extra zamilovaná, neztrácej s ním čas.

  8. dita: nic moc, maminka byla nějaká nešťastná z toho, že furt někam jezdim a nedokážu u ničeho vydržet a docela dost chlastám a kouřim a tak, ale už je to mezi náma zase ok.

    kowakova: dobrá rada, škoda, že jsem ji nečetla předem…

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *